EMDR

CREF & Psychosociaal therapie. Aan de hand van de CREF-Methode bied ik psychosociale begeleiding doormiddel van o.a. EMDR (traumaverwerking). Waarin oog is voor hechtingstoornis, pre- & perinatale hechting en herstel van basisvertrouwen, psychische klachten, traumatische ervaringen en systeem en relaties.

EMDR is een vorm van trauma verwerking, waarin je teruggaat naar het moment van pijn of trigger op onbewuste pijn. Doormiddel van het stimuleren van de samenwerking tussen de linker- en rechterhersenhelften, kunnen opgeslagen ervaringen verwerkt worden, waardoor de stress afneemt.

Behandeling

De samenwerking wordt gestimuleerd door het aanbieden van geluiden middels een koptelefoon, oogbewegingen en/of tikken op verschillende EFT-punten. 


De basis van elk consult zal in de vorm van kinesiologie zijn, waarin we je lichaam de kans geven om te vertellen wat het stap voor stap nodig heeft om uw unieke staat van “zijn” weer te her-inneren en de energie die u levenslust geeft weer te laten stromen. 


Binnen de behandelingen, staat maatwerk en acceptatie van wat “is” centraal. Door acceptatie van “alles wat er is” en dat alles er mag zijn, zal u gaan aarden en bouw je aan de fundering van basisvertrouwen om daarna te bouwen aan je diepste wensen en verlangen.

Contact gegevens

Marieke Maat
De Hoogt 18
2959 BG
Streefkerk

Tel: 06-49407689
Mail: marieke@praktijkdekruik.nl